2/20/11

Contest : Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?


In The Name of Allah The Most Precious and Merciful.

Ini merupakan contest pertama yang aku sertai. Pada mulanya aku sangat segan nak sertai mana-mana contest yang dianjurkan. Kadang-kadang rasa menyemak pulak kalau buat entri pasal contest. Tapi entah la kali ni, Allah gerakkan hati aku untuk sertai. Walaubagaimana pun, aku tidaklah berniat untuk memanjangkan entri kali ni. Hanyalah bingkisan ringkas. Sebenarnya aku amat gementar menanti tarikh dan hari pengumuman keputusan SPM dibuat. Semoga apa yang telah aku usaha selama ini, membuahkan hasil yang lumayan. Doakan keputusan SPM aku gempak ye..


Tarikh Jangkaanku :

7 Mac 2011

Mengikut syarat pertandingan, aku perlu tag 3 lagi kawan aku. Nah, ambik, aku tag hampa..




 Nak tengok contest tu? Ha, tengoklah kat sini.


Sedikit Gambar Kenangan SPM 2010




Program tutor tutee yang banyak membantu. Yang tengah mengajar tu Ahyad.

Aktiviti petang semasa SPM berlangsung. Biasa la nak unwind tension

Bacaan Yaasin dan solat hajat setiap malam.

Ni? Sapa ntah. Perasan hensem. Macam bagus je study.

Wallahua'lam


Muhammad Iqbal

Baling, Kedah

10 comments:

  1. Assaalam...Gudluck dlm SPM, semoga dapat result cemerlang gemilang and terbilang...owh yer sy dh jd follower din yg ke 200 hu3...

    ReplyDelete
  2. salam.huu tak dpt nk jangka ble kua spm.tk sgka ad gak org buat contest psl ni.hehe btw,gdluck:)

    ReplyDelete
  3. thanx sbb join contest ni.. wah, rajinnye korg belajar.. haha

    ReplyDelete
  4. ►AdamXis◄ : insya-Allah, doakan la aku ye,,

    nurul ainul farhain : mmg tak tau bila nak kluar kan. Tapi tak apa mencuba nasib, kalau ada rezeki Alhamdulillah.

    Sabri : sama2. Biasa sahaja, tolong-menolong antara rakan nak dekat exam.

    ReplyDelete
  5. good luck tuk spm ye dik.... follow u...

    ReplyDelete
  6. 10 mac ni..bukan 7..hehhe..mnyebok plak

    ReplyDelete
  7. ayushida : insya-Allah, thnx

    sis-haneii : saya nak letak 10 Mac, tapi tengok ramai sangat yang letak, jadi saja mencuba nasib untuk tarikh 7 Mac ni..ini hanya suka-suka saja..hihi, tak pa menyebok..asalkan memeriahkan blog ni, jangan mai maki hamun sudah..

    ReplyDelete
  8. wah, awk bdk sbp yerk?? ha'ah la..
    saya pun tatao biler kuar spm..
    rasa gerun + berdebar plak..
    hhehehe..
    apa2 pun, harap sgt supaya Allah memberikan kejayaan kepada kita semua

    ReplyDelete

Apa buah kata anda?


Page Blog ini : Fb Page

Twitter Saya : My Twitter